Zin in een sporty teambuilding?

Vanavond is het zover! Het officiële startschot van de Spelen in Parijs.

26.07.2024

Vanavond is het zover! Het officiële startschot van de Spelen in Parijs.

De openingsceremonie vindt deze keer voor het eerst plaats onder de open hemel met een heus spektakel langs de Seine. Duizenden atleten zullen de komende weken strijden om die felbegeerde medailles en de vlag van hun land proberen succesvol te doen wapperen.

Als creatief teambuilding en event agency spelen wij hier graag op in. Reeds in aanloop naar de Spelen staken wij verschillende events in een sportief jasje. Hieronder kan je er een aantal vinden. Wie weet inspireren deze jullie wel tot een sportief nazomerevenement met ons? Goud, zilver of brons, wat wordt het voor jouw team?

Street Olympics in Eupen voor Moulin-Debaillie

Een 80-tal enthousiastelingen speelden ons interactief city game in Eupen. De straten, parken en andere hotspots van Eupen boden het kader voor een variatie aan sporttrivia, creatieve doe-opdrachten en foto- en video-uitdagingen. De deelnemers werden doorheen de stad begeleid dankzij onze interactieve kaart via onze applicatie.

Familie-spelen in Blankenberge voor ECS

Ook mochten wij de familie-dag voor ECS organiseren in co-creatie met Port Bleu. We stelden een 8-tal sportieve praktische proeven op waarop je kon intekenen als gezin of als groep. Van zaklopen tot kruiwagenrace, beachkorfbal , darts, mini-golf tot blind parcours. Een mooie mix die beroep deed op verschillende sportieve vaardigheden. Daarnaast voorzagen we ook voor de kleinsten wat extra sportieve animatie in de vorm van springkastelen. Tot 300 personen beleefden een sportieve namiddag.

P&G Spelen in Hotel Van Der Valk Beveren

Met als rode draad waarden 'samen hoger, sterker en sneller', ontwikkelden wij voor een 100-tal sportievelingen verschillende praktische proeven die hierop inspeelden. Uiteraard mocht ook de nodige aankleding met vlaggen, vlammen en medailles niet ontbreken.

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.